P

Trimclub ABC Sliedrecht

Piet Vink

Opgehaald

210
210% bereikt van mijn streefbedrag € 100

Nog te gaan:

De klok tikt. Want ALS is een genadeloze en dodelijke ziekte. Daarom kom ik in actie! Help jij me met een donatie? We hebben geen tijd te verliezen.

Op zaterdag 22 april 2023, vanaf 08.30 uur, hebben de leden van trimclub ABC in Sliedrecht zich ingespannen om te gaan wandelen, nordic walken, runnen, spinnen en fietsen. Dit alles om de ziekte ALS zoveel mogelijk tegen te werken

De actie werd afgesloten met een gezellig samenzijn in het clubgebouw onder het genot van een drankje en een pannenkoek.

Het geld werd om twee manieren verzameld, te weten contant ( E 777,00) en via de QR-code ( E 140,00). Het contante geld zal worden doorgestart op het account van een van onze sportieve leden, die in september de City Swim gaat doen.

Ook is er direct gedoneerd via de algemene QR-code rechtstreeks op ALS, waardoor niet na te gaan is, hoeveel er is gedoneerd via onze trimclub ABC. We kijken er met veel voldoening op terug en zijn trots op het bijeengebrachte bedrag en hopen hiermee een steentje te hebben bijgedragen in de strijd tegen ALS.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer