Met Heroes for Charity de strijd aan tegen ALS!

Simone de Graaf

( Lid van team: Heroes for Charity )

Opgehaald

1.575
104% bereikt van mijn streefbedrag € 1.500

Nog te gaan:

In de strijd tegen ALS hebben we geen tijd te verliezen. 🕑 Na de eerste symptomen leven ALS-patiënten gemiddeld nog maar drie tot vijf jaar. Spieren vallen één voor één uit en hoop op een toekomst is er niet. Er is namelijk geen medicijn. Daarom is er dringend een oplossing nodig. 

De oplossing van ALS ligt als een puzzel op tafel. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten, maar om dat te onderzoeken is veel geld nodig. Daarom zet ik mij in 2023 het hele jaar in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Zij financieren het onderzoek en iedereen binnen de stichting werkt keihard, allemaal met hetzelfde doel: een wereld zonder ALS.

Dit jaar ga ik verschillende challenges aan in de strijd tegen ALS. Zo zal ik met Heroes for Charity in februari de Kilimanjaro beklimmen en wandel ik in mei de Inca Trail naar Machu Picchu. Daarnaast probeer ik het hele jaar door op verschillende manieren geld in te zamelen en natuurlijk doneer ik zelf ook een mooi bedrag. Alleen samen kunnen we ALS de wereld uithelpen. Puzzel jij mee? Elke donatie telt, klein of groot. Heel erg bedankt! 🧡

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer